Knallert forhandler

Din lokale knallert forhandler i Taastrup står klar og venter på dig

Hvis der er noget som i disse dage, hvor internettet optager alt vores tid og penge, betyder noget, så er det god service. For kun med god service kan man prale af at være en god knallert forhandler. Og netop dette kan vi hos Scooter Service prale af at være.

Vi er den knallert forhandler, som du bør vælge ved næste køb

Mange af de kunder vi har er nogle, som vi har haft i årevis og det er der naturligvis en grund til. For vores kunder ønsker altid at komme tilbage fordi, at der aldrig er en finger at sætte på vores arbejde. Vi er en knallert forhandler, som ordner din knallert, hvis den er gået i stykker eller sælger dig en ny, hvis du er træt af den gamle. Uanset hvad kan du være sikker på, at vi ved hvad vi laver og selvom du ikke lige bor ved siden af, bør du overveje om ikke vi skal være den forhandler, som næste gang hjælper dig med at få erhvervet en ny knallert.

En knallert forhandler bør altid sige sandheden

Man kommer altid længst med at sige sandheden og det er også vores erfaring her hos Scooter Service. Derfor siger vi altid sandheden til vores kunder, også selvom den skulle være en lidt anden end den, som vores kunder regner med. For vi er en knallert forhandler, som siger til dig hvor meget det vil koste at få lavet din knallert eller hvor meget en ny vil koste. Vi lægger ikke fingre imellem så med os ved du hvad du har at arbejde med og der vil ikke komme uforudsete udgifter til lige pludseligt som du ikke havde regnet med. For en knallert forhandler bør altid sige til sine kunder præcis hvor meget de skal ende med at betale.