Scooter salg er vores speciale

Meget få steder i Storkøbenhavn kan du få så god service, gode priser og god kvalitet som du kan hos Scooter Service i Tåstrup, for vi er nemlig efter mere end 25 år i branchen blevet eksperter inden for scooter salg og reparation. Kig forbi vores show room i butikken og få en snak.

Vi har lavet scooter salg i mere end 25 år

I vores butik lever og ånder vi for scootere og dette skinner igennem i vores måde at drive forretning på. For vi står konstant klar til at modtage vores kunder med god service. Hvis du vælger at købe en scooter hos os garanterer vi dig, at du tager herfra både en god scooter og en god oplevelse. Vi sælger nemlig kun scooter af god kvalitet vi kan stå inde for, og til reparationer benytter vi kun originale dele for at sikre dig den mest pålidelige scooter.

MOTOCR Scooter udvalg

Peugeot Scooter udvalg

Kymco Scooter udvalg

 

Vi levere din nye scooter hjemme hos dig.

Hvis du køber en scooter hos os kan den leveres lige til døren – få en pris. Vi foretager ikke et scooter salg uden at spørge vores kunder, hvorvidt de ønsker deres scooter leveret til døren. Hvis du ønsker at skifte din nuværende scooter ud med en nyere model så tager vi meget gerne din gamle scooter i bytte. Vi står nemlig altid klar til at få foretaget flere scooter salg og det gør vi blandt andet ved konstant at sørge for, at vores lager er fyldt op.

Søger du det bedste scooter tilbud på en ny scooter har vi altid en billig scooter i den bedste kvalitet. Se vores tilbud her

 

Alle vores priser er inkl. leveringsomk. og nummerplade.

 

IMG_1783

IMG_1797

Se alle vores tilbud her