Knallert salg

Knallert salg er vores speciale

Hvis du går rundt og overvejer på at foretage et knallert køb, så bør du ikke gå ud og finde hvem som helst at købe en knallert af. Du bør finde en forhandler, som ved hvad de laver, har et stort udvalg, og som endda kan tilbyde dig gode priser. Alt dette får du opfyldt hvis du vælger at lade Scooter Service stå for det knallert salg som du går rundt og overvejer at foretage.

Et knallert køb behøver ikke være dyrt

Når nu du har gået med aviser hver søndag i flere år så skal du selvfølgelig også føle, at du får noget for de penge og, at forhandleren foretager et knallert salg, som du er glad for. Her bør du gå til Scooter Service, som kan tilbyde dig lige den knallert du ønsker. Vi hører til i Taastrup og er altid glade for at se vores kunder komme forbi butikken. Men dette betyder dog ikke, at vi ikke foretager et knallert salg hvis ikke det foregår i Taastrup og at vi kun snakker med vores kunder i butikken. For vi modtager også altid gerne mails og opkald og svarer lige så hurtigt vi kan.

Hvis du ikke bor lige ved Taastrup og det derfor er lidt besværligt at komme og gøre dit næste knallert salg hos os, så kommer vi meget gerne og afhenter din scooter på din adresse. Dette gør vi for under 300 kroner og det gør vi til alle vores kunder, som bor 35 km fra os eller tættere. Hvis der er større afstand kan du dog altid ringe til os og vi finder ud af at få hentet din knallert så vi kan gøre et godt knallert salg, som både du som køber og vi som sælgere bliver glade for.