Scooter forhandler

Scooter forhandler af de bedste mærker på markedet

Der findes mange gode forhandlere af scootere, men få er så grundige til deres arbejde som os, hvilket skyldes, at vi har mange års erfaring i at gøre vores scooter købere glade og desuden holder vi hvad vi lover.

Din scooter forhandler leverer gerne til døren

Hvis du køber en scooter, så leverer vi hellere end gerne denne scooter til døren. Og du kan endda være så glad for, at vi er en scooter forhandler, der gør dette helt uden omkostninger for dig. Og ikke nok med, at vi leverer til din dør, så gør vi det også så hurtigt, at du næsten ikke kan nå hjem på din gamle scooter inden din nye står på din adresse.

Et scooter salg, betyder også at vi altid står klar til at modtage gamle scooter. For selvom det kan være, at du synes, at din scooter ikke længere er til at køre på så er det slet ikke umuligt, at vi kan bruge den til noget, om ikke andet kan det være, at der på den kan findes nogle reservedele, der stadig fungerer fint.

En scooter forhandler med et stort udvalg

Noget af det, som vi altid går meget op i er konstant at have et lager, af bedste scootere og tilbehør, som du går rundt og mangler. Vi sørger altid for at følge med i tendenserne derude, hvilket resulterer i, at vi har en god forståelse for hvad folk vil købe og hvad der ikke længere er så interessant. For kun sådan kan vi hos Scooter Service give dig det bedste udvalg af de nyeste maskiner fra PGO, Peugeot og Kymco, så kom forbi din scooter forhandler i dag.