Piaggio Ape 50

Piaggio Ape er det smarte valg til små transport opgaver

Med den lækre og smarte Piaggio Ape 50 er der uendelige muligheder for hvad du kan bruge den til. En Piaggio Ape er det samme som at købe den helt perfekte blanding mellem en scooter og en lille vare bil.

Piaggio Ape 50 kan købes hos Scooter Service

Hos Scooter Service har du mulighed for at købe denne lille drøm af et køretøj. Det karakteristiske ved Piaggio Ape 50 er, at den er væsentligt mindre end en almindelig personbil. Desuden har den blot tre hjul i stedet for fire hjul, hvilket er mere udbredt. Piaggio Ape fås som både 45 km/t til B kørekort og 25 km/t som kan køres uden kørekort. Hos Scooter Service står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt denne lille bil er noget for dig.

Scooter Service er eneste autoriserede Piaggio Ape forhandler og service værksted i stor København.

Piaggio Ape 50 har en lang historie bag sig

Den lille bil har en lang historie bag sig, som er yderst interessant. Den starter helt tilbage fra 1948, hvor den blev udviklet i Italien til vare transport i de smalle gader. Her blev den fikse Piaggio Ape 50 først brugt til ting, der krævede en lille bil, men var væsentlig billigere i drift. I dag opfylder den mange forskellige formål lige fra markedsføring og postlevering til transport af grøntsager mm.

Hvis du køber Piaggio Ape hos Scooter Service kan du for det første være sikker på at få den bedste service der findes. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at vi altid har en demo stående, som du kan komme og se og på den måde finde ud af om den lille Piaggio Ape kan opfylde dine krav. Vi står klar til at hjælpe dig og til at give dig den nødvendige rådgivning.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.